Med base i sjokolademuffinsene, gikk jeg inn for å finne en annen variant. Jeg elsker krydderkake, så valget falt på det.
Resultatet var over all forventning!
Ingredienser:
90g smør (romtemperatur)
1 dl sukrin+
4 egg
1 dl kokosmel
1 ½ ts kanel
¼ ts malt nellik
¼ ts ingefær
1 ts kardemomme
2 ts. bakepulver
1 dl mandelfløte (eller type melk/fløte)
Slik gjør du:
1) Sett stekeovnen på 180 grader
2) Putt smør og sukrin+ i en bolle og visp godt
3) Legg til ett og ett egg og bland godt mellom hvert
4) Mål opp alt det tørre og bland i
5) Bland i mandelfløten
6) Putt i former (Blir 12-16) og i ovnen i 15-20 minutter
7) La kjøle på rist, og oppbevares i kjøleskap
Disse smaker som krydderkake, sjokolandemuffinsenen finner du HER
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar