onsdag 22. mai 2013

Eplekake

Denne oppskriften er fra min mormor. Hun har laget den tradisjonelt i alle år, og med litt "fiksing" ble den lavkarbo, og mange mener "enda bedre til og med"

Ingredienser:

125g smør
70g sukrin+
3 egg
30g mel uten gluten
100g mandelmel
2 ts. bakepulver
2 epler

kanel
sukrin+

Slik gjør du:
1) Bland smør og sukker hvitt
2) Bland sammen alt det tørre
3) Ha i egg og det tørre og bland godt sammen
4) Legg bakepair i bunnen av en springform og ha i massen
5) Skrell og del opp eplene i biter og legg de rundt i en sirkel i formen til all massen er dekket
6) Strø kanel og sukrin+ over

200º 15-20 minutter

Kjempebra å fryse, og deretter tines litt før den puttes i ovn i 100º for å lage "varm eplekake"
Kan serveres med kokoskrem - nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar